سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

ثبت رکورد جدید در حمل‌ونقل هوایی| پروازهای عبوری از آسمان ایران ۲ برابر شد

  • کد خبر: ۱۱۲۴۸۹
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
ثبت رکورد جدید در حمل‌ونقل هوایی| پروازهای عبوری از آسمان ایران ۲ برابر شد
بر اساس آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران پروازهای عبوری از آسمان کشور طی اردیبهشت ماه ۹۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطابق آمار رسمی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران طی اردیبهشت ماه امسال ۱۹ هزار و ۸۹۰ پرواز عبوری از آسمان ایران استفاده کرده‌اند که در مقایسه با ۱۰ هزار و ۸۴ پرواز ماه مشابه سال گذشته ۹۷ درصد رشد را نشان می‌دهد.

در ماه گذشت هواپیمایی چابهار و سا‌ها به ترتیب با ۵۷ و ۴۵ درصد بیشترین تاخیرات پروازی را به نام خود ثبت کردند.

ایرتور، معراج و کاسپین نیز به ترتیب ۴۲ درصد، ۴۱ و ۳۶ درصد پرواز‌های خود را در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ با تاخیر انجام داده اند. در بین ایرلاین‌های داخلی هواپیمایی آسمان ۱۶۹۵ پرواز انجام داده که ۵۷۹ پرواز تاخیر دار بوده. این شرکت در ماه گذشته ۵۴ هزار و ۳۲۹ دقیقه تاخیر پروازی داشته است.

بر اساس اعلام شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران  پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ مسیر تهران- مشهد با تعداد ۸۹۳ پرواز بوده و بیشترین نشست و برخاست داخلی در اردیبهشت ماه سال جاری در پنج فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش و اصفهان انجام شده است.

کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها دراردیبهشت ماه  ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال گذشته درنشست برخاست ۱۰ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۷۳ درصد و ارسال و پذیرش بار ۸۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین بر اساس آمار پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت در مدت اعلام شده نسبت به ماه مشابه سال قبل در نشست و برخاست ۵ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۶۴ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۷۶ درصد افزایش وجود داشته است.

طبق گزارش منتشر شده پرواز‌های چهار فرودگاه اختصاصی (کیش، قشم، چابهار، ماکو) در اردیبهشت ماه سال جاری  نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۱۷ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۵۸ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۶۰ درصد افزایش وجود داشته است.

طبق آمار، کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه گذشته درنشست و برخاست یک درصد، دراعزام و پذیرش مسافر ۵ درصد افزایش و در ارسال و پذیرش بار و پست ۹ درصد کاهش وجود داشته است.

پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت در اردیبهشت ۱۴۰۱ نسبت به فروردین ماه در نشست و برخاست یک درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۵ درصد افزایش و در ارسال و پذیرش بار و پست ۱۱ درصد کاهش وجود داشته است.

بر اساس گزارش شرکت فرودگاه‌ها؛ پرواز‌های چهار فرودگاه اختصاصی در اردیبهشت ماه امسال نسبت به ماه قبل در نشست و برخاست ۳۰ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۳۲ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۴۲ درصد افزایش وجود داشته است.

در دومین ماه بهار حدود ۸۰ درصد نشست و برخاست کل پرواز‌ها به ترتیب در ۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اصفهان، اهواز، بندرعباس، تبریز و یزد انجام پذیرفته است.

حدود ۸۰  درصد نشست و برخاست پرواز‌های داخلی به ترتیب در ۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز و یزد انجام پذیرفته است. در این ماه مسیر مهرآباد- مشهد با تعداد ۸۹۳ پرواز، پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی و بیشترین مسافر نیز در این مسیر گزارش شده است.

طبق آمار منتشر شده، پرواز‌های داخلی ۹۴ درصد از کل نشست و برخاست پرواز‌های مسافری را به خود اختصاص داده اند که حدود ۹۴ درصد اعزام و پذیرش مسافر و ۸۵ درصد ارسال و پذیرش بار و پست را شامل می‌شود.

طبق آمار در پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در دوماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در نشست و برخاست یک درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۵۱ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۵۶ درصد افزایش وجود داشته است.

رواز‌های چهار فرودگاه اختصاصی در دوماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۸ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۴۴ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۴۸ درصد افزایش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->